1/4

8 Feb 2020

We waren aangenaam verrast toen we onze Joost Zweegers muziekschool bezochten. Een 30 tal gevorderde en beginnende leerlingen lieten het beste van zich horen.

We hadden hier in de loop van vorig jaar nog een 27 tal gitaren bijgekocht, dit mede dankzij de steun van de stad Hasselt.

Ook de leerlingen van de pianoklas doen het goed.

In het naaiatelier worden de uniformpjes voor de kinderen van de school gemaakt. Hierdoor kunnen ze w...

31 Jan 2019

2018 was een bewogen jaar waar we heel veel hebben ingezet om zoveel mogelijk middelen te verzamelen voor de weeshuizen in Myanmar. Dit door bij alle instanties aan te kloppen, provincie, de stad , ook weer opnieuw de Salvartorianen, maar ook serviceclubs en heel veel privé-personen proberen te motiveren om hun steentje bij te dragen voor een betere wereld. Huis van de Mens Limburg heeft zoals in het verleden ook nu weer hun h...

7 Feb 2018

Inleiding :
 

Door de gulle bijdragen van sponsoren, deelnemers aan onze activieiten en subsidies in 2017, hebben we dit jaar weer een succesvol programma kunnen realiseren in Myanmar. Onze insteek is nog steeds dezelfde : wij willen zo kort mogelijk bij de bron, zonder verlies van overheadkosten, zoveel mogelijk verschil maken voor de kinderen die een hoge nood hebben.
Maw elke cent gaat rechtstreeks naar de hulpbehoevende kin...

Please reload

 

© 2007 VZW DO WELL, alle rechten voorbehouden