© 2007 VZW DO WELL, alle rechten voorbehouden

1/4

31 Jan 2019

2018 was een bewogen jaar waar we heel veel hebben ingezet om zoveel mogelijk middelen te verzamelen voor de weeshuizen in Myanmar. Dit door bij alle instanties aan te kloppen, provincie, de stad , ook weer opnieuw de Salvartorianen, maar ook serviceclubs en heel veel privé-personen proberen te motiveren om hun steentje bij te dragen voor een betere wereld. Huis van de Mens Limburg heeft zoals in het verleden ook nu weer hun h...

7 Feb 2018

Inleiding :
 

Door de gulle bijdragen van sponsoren, deelnemers aan onze activieiten en subsidies in 2017, hebben we dit jaar weer een succesvol programma kunnen realiseren in Myanmar. Onze insteek is nog steeds dezelfde : wij willen zo kort mogelijk bij de bron, zonder verlies van overheadkosten, zoveel mogelijk verschil maken voor de kinderen die een hoge nood hebben.
Maw elke cent gaat rechtstreeks naar de hulpbehoevende kin...

7 Jan 2018

Oetje Wauters en Johnny Joris uit Hasselt zijn de drijvende krachten achter vzw Do Well, een organisatie die hulpbehoevende kinderen in Myanmar uit de ergste nood probeert te helpen.

“Ons werk is nooit gedaan”, zeggen Oetje en Johnny.
“We zullen ons dan ook zo lang mogelijk blijven inzetten. Het allerbelangrijkste is een goede opleiding voor die kinderen, want dat is de sleutel tot betere toekomstperspectieven.”
Tientallen ja...

Please reload